Selskaber

Vi har mulighed for at dele vores lokaler op i mindre rum, således Deres selskab får den rigtige mængde plads i forhold til antal gæster.

Hold jeres selskab hos os

​Restaurant Marina holder åbent for afholdelse af selskaber hele året, minimum antal deltagere 20 personer og maksimum 180 personer.

Vi har mulighed for at dele vores lokaler op i mindre rum, således Deres selskab får den rigtige mængde plads i forhold til antal gæster, derfor kan vi tilbyde hyggelige lokaler i dejlige omgivelser til alle størrelse.

Selskabets forløb fra start til slut er noget vi i fællesskab skal tale om, derfor ser vi gerne hvis det er muligt for Dem, at komme til et lille møde inden selskabets afholdelse, hvor vi tager en snak om hvilken bordopstilling De ønsker, hvilke farver, lys, blomster og ikke mindst hvilken menusammensætning samt hvilke vine De ønsker serveret for Deres gæster.

Det er Dem som Vært, der bestemmer hvorledes det skal være til Deres fest, og vi råder og vejleder således De får en uforglemmelig dag med Deres gæster.

En menu kan sammensættes på mange måder, det kan afhænge af ønsker, sæson eller udfra hvilken formalitet der ønskes på selskabet.

Vi har her givet lidt inspiration til menu, men alt kan lade sig gøre, kun fantasien sætter grænser. Har De andre idéer til hvad De synes menuen skal bestå af, så finder vi også ud af det.