Ud af huset julefrokost og Nytårs menu Take Away 2023
Julemiddag Søndag d. 24/12 Hovedret: Gammeldags andebryststeg og medisterpølse med hvide og brune kartofler, hjemmelavet rødkål og skysauce Dessert: Ris a la mande med kirsebærsauce Til kaffen: Hjemmelavede klejner Menu hentes 23/12 mellem kl. 15-18. Opvarmningsvejledning er vedlagt Bestilling senest onsdag d. 20/12. | Kr. 170,- |
Søndag d. 31/12 Forret Hummersuppe & hjemmebagt brød Hovedret: Mørt oksemørbrad med kartoffel, 3 slags lækkert garniture samt kantarel-sauce Dessert: Nytårsdessert Til kaffen: Hjemmebagte kransekagetoppe Tilkøb til natmad: 2 stk. smørrebrød ( 1 æg/reje & 1 dyrlægens natmad) kr. 60,- Menu hentes 31/12 mellem kl. 10-12. Opvarmningsvejledning er vedlagt. Bestilling senest tirsdag d. 26/12. | Kr. 375,- |
Smørrebrød 4 stk | Kr. 120,- |
Julefrokost menu 1 Sild (mar. sild/karrysalat eller karrysild m/ æg) Torskesalat m/ rejer Pandestegt rødspættefilet med remoulade og citron Medister m/ grønlangkål Flæskesteg med hjemmelavet rødkål Andebryst med sukkerbrunede kartofler Hjemmebagt lyst og mørkt brød samt smør Dessert. (Ris a la mande eller cheesecake eller æbletærte) | Kr. 195,- |
Julefrokost menu 2 Sild (mar. sild/karrysalat eller karrysild m/ æg) Sylte m/ rødbeder & sennep Rødspættefilet med remoulade og citron Hønsesalat med bacon og ananas Medister m/ rødkål Mørbrsdbøf m/ ristede løg & champignon Hjemmebagt lyst og mørkt brød samt smør Dessert. (se julefrokost 1 for muligheder) | Kr. 195,- |
Julefrokost menu 3 Æg m/ rejer & mayonaise Lakseroulade i spinatbund Leverpostej m/ champignon, bacon & rødbeder Tarteletter m/ hønsefyld Frikadeller m/ rødkål Glaseret skinke m/ grønlangkål Hjemmebagt lyst & mørkt brød samt smør Dessert. (se julefrokost 1 for muligheder) | Kr. 195,- |
Anderledes julefrokost menu 4 Røget skinke m/ porre/selleri-salat Tunmousse m/ krydderurtedressing Æg m/ surimi/reje-salat Grøn laksesalat Anderilette m/ rødkålssalat Kyllingedeller m/ grønkålssalat Hjemmebagt brød & smør Dessert. (se julefrokost 1 for muligheder) | Kr. 195,- |
Klejner & småkager Hjemmelavede klejner. Hjemmelavede jule-småkager i bæger | Kr. 25,-/ 4 stk Kr. 40,-/ bæger |
Julemiddag Forret: Hjemmelavet gravad laks med rævedressing og brød Hovedret: Flæskesteg med hjemmelavet rødkål, hvide og sukkerbrunede kartofler, julesauce og waldorfsalat Dessert: Kirsebærfromage m/ brændte mandler | Kr. 185,- |
Lille juleplatte (portions-platter) Marinerede sild med hjemmelavet karrysalat Æg med rejer, mayonnaise og caviart Pandestegt rødspættefilet med remoulade og citron Flæskesteg med rødkål og appelsin Mørbradbøf med ristede løg og champignon Inkl. brød og smør | Kr. 145,- |
Stor juleplatte (portions-platter) Marinerede sild med hjemmelavet karrysalat Æg med rejer, mayonnaise og caviart Pandestegt fiskefilet med remoulade og citron Roastbeef med peberrod og surt Flæskesteg med rødkål og appelsin Mørbradbøf med løg og champignon Ris a la mande med kirsebærsauce Inkl. brød og smør | Kr. 165,- |
Juletapas Vandbakkelse med tunfyld Røget makrel med æggestand Æg med surimi/reje-salat Sesamstegt andebryst med grønkålssalat Valnøddepate med surt Pastrami med porre/selleri-salat Kalvesylte med sennep og rødbeder Jule-ost med blomme-kompot Hjemmelavede klejner Inkl. brød og smør Ris a la mande kan tilkøbes for kr. 25,- /pr. pers | Kr. 170,- |
Julebrunch Scamble egg m/ brunchpølser og bacon Varmrøget laks med dildcreme Pålæg og ost med diverse tilbehør Julepostej med surt Skyr med knas og hjemmebagt julehorn Hjemmelavet US-pandekage & frisk frugt Hjemmebagt brød og smør Hjemmebagte vaniliekranse | Kr. 160,- |