kontrolrapport-logo

​Ud af huset julefrokost 2020

Nytårs menu Take Away 2020

Sammensæt selv din julefrokost eller bestil en af de færdige løsninger.

Ved julefrokost sammensat efter eget valg er 5 retter minimum.

                                      Julemiddag torsdag d 24/12.
                 
Hovedret:
Gammeldags andesteg og medisterpølse med
​                                       hvide og brune kartofler, hjemmelavet rødkål og skysauce.

                     Dessert:  Ris a la mande med kirsebærsauce

                 Til kaffen: Hjemmelavede klejner
​                              Begge retter incl klejner pr. pers. kr. 150,-

      Menu hentes 24/12 mellem kl 11-13. Opvarmningsvejledning er vedlagt.
​                                        Bestilling senest mandag d 21/12.

                                                      til torsdag d 31/12
​                   Forret: Hummersuppe med jomfruhummer & hjemmebagt brød
​             Hovedret: Mørt oksemørbrad med pommes rôsti, ærtepuré-gratin
​                                  bagte rødbeder og friteret blomkål samt sauce bordelaise
​                 Dessert: Browniekage med hindbærtop
​            Til kaffen: Hjemmebagte kransekagetoppe
​                          Alle 3 retter incl kransekage pr. pers. kr. 325,-     
Tilkøb til natmad: 2 stk smørrebrød ( 1 æg/reje & 1 dyrlægens natmad) kr. 50,-            ​Menu hentes 31/12 mellem kl 11-13. Opvarmningsvejledning er vedlagt.
​                                      Bestilling senest mandag d 28/12.

Julefrokost menu kuvertpris kun kr. 165,-                 

Marinerede sild med hjemmelavet karrysalat                        

Rejeroulade i hjemmebagte spinatbunde

Pandestegt rødspættefilet med remoulade og citron

Hjemmelavet frikadeller med drueagurker

Flæskesteg med hjemmelavet rødkål

Orangemarinaret andebryst med sukkerbrunede kartofler

Hjemmebagt lyst og mørkt brød samt smør

Ris a la mande med kirsebærsauce 

         Julemiddag kuvertpris kun kr. 165,-

                Forret: Lakseroulade med spinat, dressing og brød

          Hovedret: Julefyldt flæskesteg med hjemmelavet rødkål
                               sukkerbrunede kartofler, julesauce og waldorfsalat
              Dessert: Ris a`la cotta med romtopf

Lille juleplatte (portions-platter)                         

Marinerede sild med hjemmelavet karrysalat
​Æg med rejer, mayonnaise og caviart
​Pandestegt rødspættefilet med remoulade og citron
​Flæskesteg med rødkål og appelsin
​​Mørbradbøf med ristede løg og champignon                                                                       

Incl. brød og smør.                                                                                                                                         
​                          Kuvertpris kun kr. 120,-                                                                                    

​ 

Stor juleplatte (portions-platter)

Marinerede sild med hjemmelavet karrysalat
Æg med rejer, mayonnaise og caviart
Pandestegt fiskefilet med remoulade og citron
Leverpostej med bacon og rødbeder
Flæskesteg med rødkål og appelsin
Mørbradbøf med løg og champignon
Ris a la mande med kirsebærsauce
Incl. brød og smør

                  Kuvertpris kun kr 140,-

​Juletapas platte for 2 pers.

​Vandbakkelse med ørredfyld

Røget makrel med æggestand

Æg med skaldyrssalat

Sesamstegt andebryst med grønkålssalat

Valnøddepate med surt

Pastrami med æble/selleri-salat

Kalvesylte med sennep og rødbeder
​Jule-ost med brændt figenkompot
​Hjemmelavede klejner

Incl. brød og smør.


Kuvertpris for 1 platte til 2 pers kr. 300,-

​Ris a la mande kan tilkøbes for kr. 20,- /pr.pers

​Retter til sammensæt selv

Marinerede sild med karrysalat

kr. 18,-

Stegte sild med rødløg og dild

kr. 18,-

Kryddersild med løg og kapers

kr. 18,-

Karrysild med æg

kr. 18,-

Julesylte med rødbeder og sennep

kr. 19,-

Lun hjemmebagt leverpostej med bacon,champ,rødbeder

kr. 19,-

Gl.dags hønsesalat med bacon og ananas

kr. 25,-

Kalkunroulade med guacamole

kr. 23,-

Krydret kyllingesalat med æbler og druer

kr. 25,-

Kold oksefilet med remolade, peberrod og løg

kr. 24,-

Varmrøget laks med slikasparges og røræg

kr. 25,-

Gravad laks med hjemmelavet dilddressing

kr. 25,-

Røget laks med grønne asparges

kr. 23,-

Dampet laks med mayonaise og caviart

kr. 23,-

Røget ørredmoussé med dressing

kr. 26,-

Skaldyrssalat med asparges

kr. 26,-

Dampet torsk i slør med rejer og asparges

kr. 23,-

Rødspættefilet med remoulade og citron

kr. 24,-

Tarteletter med høns i asparges

kr. 25,-

Glaseret skinke med grønlangkål

kr. 31,-

Ribbensteg med rødkål og appelsin

kr. 26,-

Sprængt andebryst med svesker og brunede kartofler

kr. 30,-

Medisterpølse med grønlangkål

kr. 26,-

Hjemmelavede frikadeller med rødkål og agurkesalat

kr. 25,-

Æbleflæsk

kr. 25,-

Mørbradbøf med ristede løg og champignon

kr. 30,-

Flutes/rugbrød samt smør

kr. 10,-

Ris a la mande med lun kirsebærsauce

kr. 26,-

Luxus pæretærte med vaniliecreme

kr. 25,-

Julekage (chokoladekage m/ kirsebærfyld)

kr. 35,-

Henvend dig til os via formularen​​

 
 
 
 
Vedhæft billeder
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​☆☆☆☆

Vurderet 4,1 / 5 stjerner ud fra mere end 64 anmeldelser fra Facebook og Google

Firmaet

Restaurant Marina I/S /Jane Pedersen/ Henning Pedersen

CVR: ​27634451

Kontakt

Telefon: +45 97 82 28 13

Send e-mail