Hovedretter

Se vores tilgængelige hovedretter.

Hovedretter menu

Alle retter serveres med valgfri kartoffeltype eller ris samt garniture eller salat.
Kødprodukter af enhver art kan tilbydes – kun fantasien sætter grænserne for os.

Hovedret til 1 pers. ud af huset består af:
200 g kød (ved stegebuffet 250 g )
200 g kartofler (ved stegebuffet 250 g)
1 dl sauce
salat/dressing 100 g eller garniture 100 g

Kogt hamburgerryg med aspargessaucekr. 105,-
Dansk bøf m/ bløde løg og skysaucekr. 125,-
Lammekølle med rødvinssaucekr. 150,-
Krydret nakkesteg med esdragonsaucekr. 105,-
Gammeldags oksesteg med skysaucekr. 145,-
Krydret oksefilet med svampesaucekr. 145,-
Kalv stegt som vildt med vildtsaucekr. 150,-
Karbonader med grønærtestuvningkr. 105,-
Kalkungryde med grøntsagerkr. 95,-
Mørbradgryde med cocktailpølserkr. 125,-
Kalkunspyd m/ grøntsager og peanutssaucekr. 95,-
Indbagt farsbrød med paprikasaucekr. 85,-
Glaseret skinke med rødvinssaucekr. 105,-
Farseret kalkun med esdragonsaucekr. 110,-
Stegt flæsk m/ persillesauce (af 450 g rå)kr. 125,-
Stegebuffet med 3 slags kød,
2 slags kartofler, 2 saucer og 5 salater med dressing
kr. 180,-
Thaibuffet med 3 forskellige slags
samt ris, soya og chilisauce salat og dressing
kr. 160,-
Benbuffet med barbequeben, hvidløgsben og chicken hot wings,
2 slags kartofler samt sauce, salat og dressing
kr. 150,-