Hovedretter menu
Alle retter serveres med valgfri kartoffeltype eller ris samt garniture eller salat.
Kødprodukter af enhver art kan tilbydes – kun fantasien sætter grænserne for os.
Hovedret til 1 pers. ud af huset består af:
200 g kød (ved stegebuffet 250 g )
200 g kartofler (ved stegebuffet 250 g)
1 dl sauce
salat/dressing 100 g eller garniture 100 g
Kogt hamburgerryg med aspargessauce | kr. 105,- |
Dansk bøf m/ bløde løg og skysauce | kr. 125,- |
Lammekølle med rødvinssauce | kr. 150,- |
Krydret nakkesteg med esdragonsauce | kr. 105,- |
Gammeldags oksesteg med skysauce | kr. 145,- |
Krydret oksefilet med svampesauce | kr. 145,- |
Kalv stegt som vildt med vildtsauce | kr. 150,- |
Karbonader med grønærtestuvning | kr. 105,- |
Kalkungryde med grøntsager | kr. 95,- |
Mørbradgryde med cocktailpølser | kr. 125,- |
Kalkunspyd m/ grøntsager og peanutssauce | kr. 95,- |
Indbagt farsbrød med paprikasauce | kr. 85,- |
Glaseret skinke med rødvinssauce | kr. 105,- |
Farseret kalkun med esdragonsauce | kr. 110,- |
Stegt flæsk m/ persillesauce (af 450 g rå) | kr. 125,- |
Stegebuffet med 3 slags kød, 2 slags kartofler, 2 saucer og 5 salater med dressing | kr. 180,- |
Thaibuffet med 3 forskellige slags samt ris, soya og chilisauce salat og dressing | kr. 160,- |
Benbuffet med barbequeben, hvidløgsben og chicken hot wings, 2 slags kartofler samt sauce, salat og dressing | kr. 150,- |