Forretter menu
Alle forretter fra 1 – 9 serveres med flutes.
Alle former for supper samt vegetarretter tilberedes efter ønske.
1. Grøn kyllingesalat m/ ristet bacon | Kr. 45,- |
2. Hel dampet laks m/ grøn pesto, sauce verte | Kr. 52,- |
3. Fiskepaté med rejer, limedressing og flutes | Kr. 45,- |
4. Skaldyrssalat på rucola med safrandressing | Kr. 55,- |
5. Røget ørred m/ lakserogn og purløgsdressing | Kr. 52,- |
6. Røget dyrekølle på bund af marinerede urter | Kr. 62,- |
7. Røget hellefisk med grøn pestodressing | Kr. 59,- |
8. Marineret kyllingebryst m/ paprikadressing | Kr. 45,- |
9. Lakseroulade på salat med kaviardressing | Kr. 52,- |
10. Lun skinketærte serveret med tomatsalat | Kr. 42,- |
11. Hjemmelavede forårsruller med blommesauce | Kr. 42,- |
12. Butterdejspakker med cremet oksekødfyld | Kr. 42,- |
13. Tarteletter med høns i asparges | Kr. 50,- |
14. Pirog med skinke og pikantost | Kr. 42,- |