Busture menu
Vi tilbyder flere sammensætnings-muligheder i forbindelse med busture.
Menu skal være bestilt senest 7 dage før besøget, antal deltagere skal være bestilt senest 3 dage før besøget.
Chauffør spiser gratis.
Busselskaber er minimum 25 personer.
Til nedenstående hovedretter kan der tilbydes:
Dessert incl kaffe
Hovedret, dessert, kaffe kr 205,-pr pers.
Karbonader med kartofler og grøn/ærte-stuvning | Kr 125,- pr pers. |
Hakkebøf med bløde løg, kartofler, skysauce samt rødbeder | Kr 125,- pr pers. |
Kotelet med kartofler, champignonsauce samt salat og dressing | Kr 125,- pr pers. |
Forloren hare med kartofler, skysauce samt salat og dressing | Kr 125,- pr pers. |
Af nedenstående retter kan tilbydes
2 retter for kr. 195,- pr pers.
3 retter for kr. 225,- pr pers.
Vælg 1 af de 3 forretter - Dagens fisk pyntet med grønt, serveret med dressing og nybagt brød. - Tartelet med høns i asparges pyntet med grønt, serveret med ekstra fyld. - Marineret krydderskinke pyntet med grønt, serveret med dressing og nybagt brød. |
Vælg 1 af de 3 hovedretter - Grydestegt kalvesteg med kartofler, sauce og grøntsager samt surt og sødt. - Gammeldags oksesteg med kartofler, sauce og grøntsager samt surt og sødt. - Flæskesteg med kartofler, sauce, rødkål, brune kartofler samt surt og sødt |
Vælg 1 af de 3 desserter - Hjemmelavet islagkage - Hjemmelavet trifli - Hjemmelavet kage med creme |